Lumon lukion uusi opiskelija, varmista paikkasi 15.6.2023

Uutinen

LUKIOPAIKAN VAHVISTUS TORSTAINA 15.6., UUDET LUMON LUKIOLAISET

Yhteishaun tulokset julkaistaan 15.6.2023. Opiskelemaan valittujen nimet julkaistaan Lumon lukio verkkosivuilla. Verkkosivuilla julkaistaan vain niiden opiskelijoiden nimet, jotka ovat antaneet hakulomakkeessa luvan nimen julkaisuun. Saat yhteishaussa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin omaan tuloskirjeeseen heti valintojen valmistuttua.

Lisäksi Lumon lukio lähettää sinulle erikseen päätöksen hyväksytystä opiskelupaikasta ja ohjeet, miten otat paikan vastaan. Jos olet yhteishaun hakulomakkeella antanut luvan toimittaa päätöksen opiskelijavalinnasta sähköisesti, saat sen sähköpostiisi.

Huom! Jos et ole merkinnyt sähköpostiosoitetta hakemukseesi tai et ole antanut lupaa sähköiseen viestintään, saat tuloskirjeen ja oppilaitoksen päätöksen kirjepostina.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelupaikka otetaan vastaan 15.-29.6.2023. Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 29.6.2023 klo 15.00 mennessä. Muistathan ottaa paikkasi vastaan määräaikaan mennessä. Jos et aio aloittaa opintojasi, muista peruuttaa paikkasi Opintopolussa tai ilmoittamalla asiasta Lumon lukioon.

 

 

Jos et saanut opiskelupaikkaa

Vaikka jäisit yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa, ei kannata huolestua. Perusopetuksen päättäneille on Vantaalla tarjolla myös peruutuspaikkoja ja yhteishaun ulkopuolisia koulutusvaihtoehtoja. Peruskoulusi oppilaanohjaaja on tavoitettavissa koulullasi, kun yhteishaun tulokset on julkaistu. Jos sinulla ei ole opiskelupaikkaa, jossa jatkaa oppivelvollisuutesi suorittamista, olet velvollinen hakemaan opiskelupaikkaa.

Opetushallitus lähettää sinulle kirjeen, jos et saa opiskelupaikkaa yhteishaussa. Kirjeessä on tietoa yhteishakusi tuloksista sekä tiedot sijoittumisestasi varasijoille. Kirjeestä löytyy myös ohjeita kesän hakuihin.

 

 

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä:

rehtori Marko Nevalainen puh: 050 312 4447

lukiosihteeri Teija Bahlaouane puh. 040 480 2503

opinto-ohjaaja Tuija Heiskanen 040-751 8818

Avainsanat

Lumon lukioOpiskeluKorso