Hae Lumon lukioon

Etiketter

Korson suuralueKoulutusOpiskelijat
Haku Lumon lukioon

Lumon lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä osoitteessa Urpiaisentie 14.

Lumoon pääsee K-junalla, sekä linja-autoilla 587, 631, 633, 731, 735, 736, 739, 961, 961B ja 973. Opintoja helpottaa ja täydentää samassa rakennuksessa toimiva kirjasto. Opetus on klo 8.30-16.00, opintovalinnoista riippuen. Sisäänpäässeiden alin keski-arvo vuonna 2020 oli 7,58.

 

Katso tästä Lumon lukion esittely

 

 

Kattava opintovalikoima

Lumon lukion luovissa opinnoissa opiskelija voi kehittää taiteellista ilmaisuaan, luovuuttaan, tulkintaansa sekä eri taiteenalojen ymmärtämistä. Teattarissa ja tanssissa on omat opettajansa kuten kuvataiteissa ja musiikissakin. Lumon lukiossa voi opiskella monipuolisesti luonnontieteitä ja syventää tietämystään poikkitieteellisillä, soveltavilla ympäristöopinnoilla, joihin kuuluu retkiä Suomessa ja ulkomailla, opiskelua yliopistolla sekä asiantuntijoiden luento- ja keskustelutilaisuuksia.

Lukiomme kielivalikoima on runsas. Tarjolla on englannin ja ruotsin lisäksi ranskan, saksan, venäjän, espanjan, japanin ja italian kursseja. Useiden oppiaineiden kursseilla tehdään kansainvälistä yhteistyötä ja opintomatkoja ulkomaille.

Iloinen lumolainen

Monien mahdollisuuksien lukio

Lumossa voi myös suorittaa teatteritaiteen, kuvataiteen, liikunnan, median, musiikin ja tanssin lukiodiplomin. Lisäksi voi suorittaa valtakunnallisen puheviestintätaitojen päättökokeen. Lumon iso liikuntahalli, tanssisali ja painisali antavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan. Kaksi hyvin varustettua kuvataideluokkaa, musiikkitila, äänitysstudio ja piennäyttämönäkin toimiva elokuva- ja valokuvausstudio sekä monikäyttöinen, teatteritekniikalla varustettu Lumosali mahdollistavat monipuolisen työskentelyn ja itsensä kehittämisen.

Tervetuloa Lumoon – monien mahdollisuuksien lukioon!

Keywords

YhteishakuLumon lukio