Service group: Utbildning

Här listas allt innehåll som har utbildning listat som en tjänstegrupp. Det kan dock även finnas annat utbildningsrelaterat innehåll på webbplatsen.

Digistöd opens in new window, links to another website

Tjänst

Digitalt stöd finns tillgängligt för att uträtta ärenden digitalt, för webbtjänster och de vanligaste programmen.

Kunskap och delaktighet – barn och unga medverkar till en mer hållbar matkultur opens in new window, links to another website

Projekt

Syftet med projektet är att öka det procentuella deltagandet i måltiderna, minska måltidsservicens koldioxidavtryck och undervisa barn och unga om principer för en hållbar livsstil.

Studentexamen och studentskrivningarna opens in new window, links to another website

Innehållssida

Studentexamen är en andra stadiets examen vars mål är att stärka mångsidig allmänbildning. Studentexamen avläggs med studentprov som gymnasierna ordnar två gånger per år.